Alla inlägg under april 2010

Av Camilla - 30 april 2010 21:48

Tänkte passa på att önska alla en riktigt trevlig valborg. Själv så sitter jag hemma då jag ska upp och jobba imorgon. Hade tänkte ta en riktigt skön långpromenad med hundarna nu på kvällen när jag kom hem från jobbet, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. På valborg så är det cruising här i Sala, mycket trevligt för de som gillar gamla bilar. En del riktigt snygga och vissa låter & ser ut som jag vet inte vad. Funderar på hur de håller ihop, Karlssons klister kanske?  


Tyvärr så upptäckte jag att Ive inte var förtjust i alla dessa bilarna eller det kan oxå bero på alla ljud som kom från dem. Det blev inte bättre av att det började smälla lite här och var av raketer. Det var bara att vända hemåt, inte så roligt men får försöka igen imorgon.


Kram och god natt!  

Av Camilla - 27 april 2010 21:49

Min favorit blomma är orchide. De finns de som blommar om och om igen, sen har vi de som är som min. De blommar och sen händer inget, det kommer ingen ny stängel. Men jag har fixat nya blommor till mina blad   


Jag gick in till en liten butik här i Sala som heter Nytt & Nött, och köpte nya blommor i siden. Titta vad fin min orchide blev igen!

  

Av Camilla - 25 april 2010 14:59

Då var det dags för årets andra utställning och denna gång var det Kassi som gjorde debut för året. Både hon och Ive ställdes bara 2 gånger under förra året så lite ringrostigt var det nog. Hade inte förväntat mig någon speciell valör denna gång då Kassi inte är i utställningsform efter valparna och den vinter som har varit. Men naturligtvis så hoppades jag i alla fall på en etta, men det ville inte domaren utan det blev en tvåa. Kassi skötte sig i alla fall bra men gillade inte bordet och höll på att backa av det, inte så lyckat. Jag hade i alla fall en väldigt trevlig dag även om det inte blev en hel dag denna gång, resten av hundarna hade fått stanna hemma och jag behövde hem till dem.

  

Av Camilla - 23 april 2010 22:34

Just nu pågår det en tävling hos Fyra årstider, en blogg som jag har börjat läsa. Vinsten är en kolsyremaskin, själv så är jag ganska så förtjust i drycker med kolsyra i. Tänk vad skönt det skulle vara att slippa konka hem kolsyrat vatten bla. Sista tävlingsdag är den 1 maj.


  

Av Camilla - 23 april 2010 17:01

Idag har vi varit på två playdater, på den första så träffade vi Michelle och hennes hundar. Tyvärr så glömde jag kameran så det blev inga bilder, på den andra så åkte jag med valparna till Ransta för att träffa deras syster Ayala med matte Therese och husse Fredrik. Denna gång så hade jag med mig kameran men naturligtvis så dog batteriet, hann i alla fall ta några bilder.

Hela gänget med Sune & Feie på släptåg.


Beeni med Sune.

                 

Massor av bus blev det denna dag och nu sover alla hundarna så sött. Dags att fixa lite mat till mig själv, har en viss förmåga att glöma bort att äta.

Av Camilla - 22 april 2010 07:49

Jaha, vad ska man säga. Aprilväder! Vaknade upp till en massa snö! Trodde nog att våren hade kommit och vintern skulle vara färdig men tji fick jag.

  

Av Camilla - 21 april 2010 21:41

Tänk om alla mäniskor kunde kasta sina sopor på rätt ställe! Gick ner till parken och tänkte att valparna kunde få springa av sig på den stora gräsmattan, den är helt perfekt. Men vad händer? För tredje gången så hittade de ben, denna gång från en fläskkotlett. Nu är det väl så att folk inte slänger sina sopor i parken men det skulle ju underlätta om de slängde dem så att fåglarna inte får tag på soporna. Det tog nog ialla fall 45 minuter innan jag kunde få tag på detta ben, det hela blev ju inte enklare av att jag hade 3 vuxna hundar som inte ville samarbeta för 5 öre. Det enda som var positivt var väl att valparna sprang av sig ordentligt och nu sover förfullt.   

Av Camilla - 20 april 2010 15:25

Ett par bilder från dagens lekpass, full rulle med Kassi, Ive, Beeni & Feather.       

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2010 >>>

Gästbok

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards