Alla inlägg under juni 2010

Av Camilla - 13 juni 2010 21:00

Här kommer lite bilder från gårdagens utställning i Bro-Håbo och även från en utställning i Kolsva som Ayala var på. Alla bilder är tagna av Therese Karlsson.


Ayala i Kolsva

   


Chester i Bro-Håbo, tyvärr inga bilder på Ayala men hon var där.

            

Av Camilla - 13 juni 2010 20:37

Kokostoscan som jag bakade igår blev helt otroligt god om jag får säga vad jag tycker, den uppskattades även på jobbet då jag hade en del med mig. Tog inte lång tid innan den var slut. Det var några som tog både 2 och 3 bitar  

Det som är kvar här hemma kommer att hamna i frysen för senare konsumtion.

Av Camilla - 12 juni 2010 21:28

Efter jobbet kände jag att jag var sugen på att baka, men först så behövde hundarna ut så det blev en promenad i regnet med Michelle och hennes hundar. Tyvärr så upptäckte jag att Kassi blivit skadad när jag kom hem, så det blev till att tvätta av såret  


Därefter blev det bakning! Idag blev det till att prova ett nytt recept, det blev en kokostosca. Just nu står den och svalnar men jag har hunnit smaka en liten bit och jag säger bara MUMS!

 


Receptet hittade jag i en nyutkommen tidning som heter Hembakat, gillade den skarp och rekommenderar den till er som gillar att baka och läsa.



Har även fått goda nyheter från Therese och Johanna som har varit på en inofficiell utställning i Bro-Håbo med Ayala och Chester. Det visade sig att Chester blev BIR och Ayala BIM. Chester tävlade sedan i BIS valp där han placerade sig på en hedrande andra plats av 22 valpar. Ett stort grattis! Blodad tand har de nu fått och det letas fler utställningar. Förhoppningsvis får jag bilder från Ayalas matte som jag kan lägga upp här senare.  

Av Camilla - 9 juni 2010 12:25

Känns lite tomt nu när Feather har flyttat, eller i alla fall 2 veckor till och börja med. Hon kommer att bo hos en familj i Fagersta på prov för att se om det funkar, funkar det så blir hon Fagersta bo på heltid. Dock så kommer hon att synas i utställningsringarna då jag kommer att få låna henne.

Jag var lite orolig hur det skulle gå när de skulle gå här i från men Feather hon traska ut genom dörren och ner för trappen som hon alltid hade varit med denna familj. Hon är så himmla go, jag hoppas verkligen att det fungerar.

Ive och Kassi då? Ja, vad ska man säga. De tittade och tyckte: -Jaha, då försvinner hon. Nu sover vi.

Bara att hålla tummarna och önska dem lycka till!

Av Camilla - 5 juni 2010 21:58

Här kommer ett par bilder på Beeni i rasringen i Polen, hon är ju så söt.


    

Av Camilla - 5 juni 2010 21:24

Har fått massor av goda nyheter idag, det började med att jag fick ett mail från Polen där Beenis ägare berättade att hon har varit på sin första utställning. Hon lyckades med att placera sig på en tredje plats i Best In Show för valparna!  


Nästa nyhet kom på basenjilistan (en nordisk mailiglista för oss som gillar basenji), Morris (Miss Amazing's Two For The Dough) tog sitt sista Lure Coursing certifikat i Söderhamn idag. Detta innebär att han nu är inofficiell LC champion! Basenji får tyvärr inte tävla om officiella certifikat, där för är han bara champion inofficiellt. Dock så tävlar de i övrigt på lika vilkor som de andra raserna som tävlar LC.


Sen har jag pratat med en familj i Fagersta som har varit här och hälsat på, de kommer att ha Feather på prov i 2 veckor för att se hur det går. Pappan i familjen har allergi men det gick bra när de var här och hälsade på. Vi får se om Feather blir Fagerstabo på heltid efter dessa 2 veckorna. Bara att hålla tummarna.  


Inte ha det varit sämre att vädret har varit toppen, synd bara att jag fortfarande inte har hittat min kamera. Men den dyker nog upp i röran när jag minst anar det.

Av Camilla - 2 juni 2010 22:51

Ok, nu är det dags. Har bestämt mig för att gå ner i alla fall några kilon, första delmålet är att komma under 80 kg och dit är det inte så långt. Bara 2,6 kg då hamnar jag på 79,9 kg men några fler kilon än så är det tänkt att det ska bli. Mitt stora problem är inte smågodis, kakor och bakelser även om jag älskar sådant. Mitt stora gissel är snacks, det vill säga chips och cheese balls. Kommer nog inte att utesluta det helt men det får bli under mer kontrollerade former. Förr så räckte en påse chips en hel helg och det hände att jag slängde en del på söndag kvällen. Ja, det är bara att se hur det går.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Gästbok

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards